Rólam

Bányavölgyi Éva vagyok, a Pszichobanya

A banyaságot készen kaptam: az internet leharapta a nevemről az ékezeteket, maradt a Banya. Belenőttem. Megszerettem. Megdolgoztam érte. Tanultam miatta. Mögöttem a szél, bennem az erő.

Mindig is élveztem a banyaszerepet, még úgy is, hogy nem hiszek sem a különleges természetfeletti erőkben, sem a szuperképességekben. Abban hiszek, hogy mindenkiben ott lapul az adottság, a tehetség és a lehetőség. A szupererő, amit kutyakötelességünk megtalálni, és szabadjára ereszteni. Örömmel segítek neked megtalálni és jól felhasználni a saját erődet azért, hogy az életed könnyebb legyen.

Szeretem magam olyan embernek látni, aki óriási szakmai szenvedéllyel készít varázselixírt boldognak és boldogtalannak, hatékony bájital recepteket tesz közkinccsé azért, hogy (csiribú-csiribá!) feloldjon félelmeket, szorongásokat ott, ahol erre szükség, igény és vágy is van. Az a munka, amivel eltüntetjük a fejben lévő akadályokat, hidd el, nem boszorkányság.

Seprűvel a kezemben leszek a katalizátorod, ami személyes változásodat generálja, sőt inspirálja. Nem akarom, hogy úgy gondolkozz, ahogy én. Csak azt akarom, hogy gondolkozz. Nem akarom, hogy úgy élj, ahogy én. Csak azt akarom, hogy élj. Mit gondolsz, rúgjalak fenékbe, gyújtsak tüzet a talpad alatt, vagy simán szereljek rád szárnyakat? Megteszem, mert mindegyiknek repülés a vége, és az jó. Ha megszabadulsz a koloncaidtól, te is tudod, könnyedén felkap a megfelelő légáram, és visz végre a megfelelő irányba. Ez lesz. Szabadság.

Bevallom, tényleges hitem kettőnk varázserejében boszorkánykonyhám küldetését és sikerét garantálja. Mentális bakancslistád teljesítésében örömmel veszek részt. Amit el lehet képzelni, azért meg lehet dolgozni, ahhoz fel lehet nőni. Sőt, még feljebb is. Ritka kincs az, ami a tiéd, ami te vagy. Megmutatod? Dolgozzunk rajta közösen. Kíváncsi vagyok, együtt mit tudunk varázsolni belőled.

Felelős támogatás

A tükörért, amit tartok neked, vállalom a garanciát. A támogatásom, a jelenlétem és összes praktikus eszközöm felelősen a tiéd. 

Új nézőpontok

Mutatok valami mást, mint amihez hozzászoktál. Új nézőpontjaid téged szolgálnak majd, lesz saját megoldókulcsod.

Együttműködés

Ítélkezés nélkül, szőröstül-bőröstül elfogadlak, és tiszteletben tartom az összes személyes kívánságodat, szándékodat, akaratodat.

Ezekkel a témákkal keress!

Mit mond rólam az,
akivel együtt dolgozom?

“Könnyen megy vele a munka, olyan inspiráló. Szeretem és tanulom a rugalmasságát, és mindig kölcsönkérem a szemüvegét, amivel az embereket és a helyzeteket látja. Kihozza belőlem a maximumot, életszeretete ragadós. Amikor elvesznék a részletekben, mindig van nála egy nagyobb és színesebb kép. ”

Sz. Tóth Éva

Személyes beszélgetések

A magamfajta banya skrupulusok nélkül rákoppint az orrodra és a szemedbe mondja, ha nem lát téged valódi önmagadnak.

Inspirációk

Megkérdezem, elmondom, leírom, mindenhogyan odaadom neked. Melléd szegődöm, és te megtalálod a megoldásokat. 

Határozott léptek

Segítek új utakat kijelölni, és megtanítalak mérlegelni, választani, dönteni, sőt mozdulni is, ha elakadtál.

Mit mondanak
rólam a klienseim?

“Életemben nem találkoztam olyan emberrel, aki ennyire odafigyelne rám. Imádom a nézőpontjait, az állandó hűha-érzést, ami a találkozásainkat követi. Erősít a hozzáállása.”

Szabó Áron

“Egy cseppet sem nehéz előtte őszintének, gyengének vagy bátornak lenni. Nem csak segít, de meg is támaszt, és ezt a támaszt akkor is használhatod, ha nincs jelen.”

Bálint Anna

"Olyan elfogadással és nyitottsággal fordul felém, ami kivételes atmoszférát teremt a beszélgetésekhez, és mindig úgy érzem mintha tényleg szárnyakat kapnék tőle. "

Csordás Móni

"Nekem a pszichobanya egy világítótorony. Arra csak nagyon kevesen képesek, hogy egy érintéssel megváltoztatják az életedet, és visszaadnak téged önmagadnak. Ő ilyen."

Berecz Judit