Kapcsolat

Kételyeiddel, kérdéseiddel bátran keress meg!

Valakivel beszélgetnél őszintén és nyíltan magadról, a kétségeidről, a félelmeidről? Adott érzésben vagy konkrét kérdésben nem jutsz dűlőre magaddal, egymagadban? 

Gyors és hatékony megoldás lehet az, ha nem kattogsz/görcsölsz/vívódsz egyedül. Tudod, a banyák képesek keverni ezt-azt, ami azonnal tud hatni. Nem veszek le átkot, számomra nem valid a rontás. Nem kiabálok kígyót-békát, de szívesen segítek neked, ha villog az elakadásjelződ. Hívj fel, írj rám, egyeztessünk időpontot!

Találkozzunk!

Bicskén, Budapesten és online

Írj rám!

pszichobanya@gmail.com

Hívj fel!

+36 20 575 5501

Ismerkedjünk meg!

A kívülálló, nem mellesleg tapasztalattal bíró, szakavatott személy többet, jobban és praktikusabban tud neked segíteni, mindig sokkal hasznosabban oldja a befeszülést, mint a legjobb barátod vagy (pláne!) életed szerelme. Ennek oka, hogy az, aki nem része a mindennapjaidnak kevésbé befolyásolható érzelmileg, sokkal objektívebben lát téged, mint bárki, aki elkötelezett szereppel bír az életedben. Nézzük, hogyan segíthetek neked? Váltsunk először pár szót, vizsgáljuk meg, van-e dolgunk egymással, elindulhatunk-e együtt változásod kanyargós ösvényein.  Megismerkedésünk első húsz perce (online vagy telefonon) ingyenes. 

Tapasztalataim szerint elég egy óra ahhoz, hogy megértsem az elakadásodat. De arra készülj, hogy ebben az egy órában megfeszített munka lesz: fókuszált, intenzív, néha izzadós, esetleg könnyezős. Bonyolult nyűg esetén abban az első órában csak a felszínt kapargatjuk majd, és szükséges lesz néhány további találkozásra. Találkozásaink jelentik a munkámat, aminek ára is van, szerződése és számlája is van. 60 perces közös óránk tizenkétezer forint, a wingwave coaching módszerével tizennyolcezer forint – ez a szigorúan üzleti ajánlatom. Mit gondolsz, megérsz magadnak ennyi időt és pénzt?

Garanciát vállalok a titoktartásra, és arra is, hogy nyíltan elmondom, ha azt látom, hogy a problémád mérete meghaladja a kompetenciámat – hidd el, címkézés helyett találunk majd praktikus megoldást ebben az esetben is. Hangsúlyoznám megint, hogy nem tartok terápiás üléseket. Fejlesztő tanácsadói beszélgetést vagy egy innovatív coachingot ajánlok, amely módszerek ötvözete, tudás és tapasztalat, konkrét problémamegoldás.

Szerencsére, ez már a XXI. század, tehát az online tér is a rendelkezésünkre áll. Persze, én is jobban szeretem a személyes jelenlétet, mert ez a közös munka véletlenül sem megy ellene a kávézásnak, sőt, ha és amikor ez megoldható, egy nagy séta sincs ellenemre.
Várom jelentkezésedet! 

Használjuk a szavakat!

Beszélgetéseinkben keressük meg, ejtsük ki jól, és fordítsuk a hasznodra a szavakat.  Határozzunk meg velük téged: a régi és az új énedet, azután keressünk szinonimákat is.  

Írjuk, gyúrjuk újra!

Hinned kell a belső utazás erejében és az egyszerre-egy-lépés hasznában! A munka, amit mindketten befektetünk a személyiségedbe, gyorsan megtérül. 

Olvass pszichobanyát!

Szeretem a hatékony és egyértelmű megoldásokat. Mint a jó edző keresem, gyűjtöm és leírom neked a módszereket, a technikákat mindarra, ami segíthet. Most.