Pszichobanya módszerek

Gyere, legyél te a középpontban! Dolgozzunk együtt rajtad és érted.

Mindegy, minek nevezed, coachingnak vagy fejlesztő tanácsadásnak, hatékony és testreszabható módszereimnek mindig ugyanaz a célja: viszlát megterhelő stressz (kétely, keserűség), és azután helló önazonos (fantasztikus, szerethető) én! Mondd el, neked miben segíthetek?

Mentális karbantartás

Csak a szívedre hallgatsz egy-egy döntés meghozatalakor? Vagy elköveted te is azt a komoly ballépést, hogy csak a jéghideg logikádra, éles eszedre alapozol? Nem akarnál végre egyensúlyt teremteni az életedben? Én segíthetek ebben.

Wingwave coaching

Régóta küzdesz egyedül  traumával, drámával? Én szeretném, ha letennéd egyre szaporodó félelmeidet és konfliktusodat, és sokkal magabiztosabb lennél hétköznapi helyzeteidben. Gyere oldjuk fel a feszüléseidet együtt!

Tanácsadás, mentorálás

Mit szólnál, ha azt mondanám segítek összerakni azt a nagy kirakóst, amivel nem boldogulsz évek óta? A szemüvegemet is kölcsönadom,  hogy láss végre tisztán. Lásd magadat úgy, ahogy én látlak: szépnek és önazonosnak. Dolgozom veled ezen.

Így dolgozom:

Nem tartok terápiás üléseket, pszichológusként hatékony és gyakorlatias fejlesztő-tanácsadói beszélgetést ajánlok. Tapasztalataim szerint elég egy óra ahhoz, hogy megértsem az elakadásodat (rajzoljunk térképet rólad!), és elkezdjünk megoldásokat keresni (jelöljünk ki útvonalat!). De arra készülj, hogy ebben az egy órában megfeszített munka lesz: fókuszált, intenzív, néha izzadós, esetleg könnyezős. Úgy kell ezt elképzelned, mint amikor egy bezárt ajtó előtt lázasan keresed a kulcsot és olyan zsebekbe is eljutsz közben, aminek a létezéséről sem volt eddig halovány fogalmad sem. Bonyolult nyűg esetén abban az első közös óránkban csak a felszínt kapargatjuk majd, és szükséges lesz néhány további találkozás. 

Apropó, találkozás egyenlő munka, aminek ára is van, szerződése és számlája is van. 60 perces közös óránk 14.000 forint – ez egy szigorúan üzleti ajánlat. Mit gondolsz, megérsz magadnak ennyi időt és pénzt? Szerencsére, ez már a XXI. század, tehát az online tér is a rendelkezésünkre áll. Persze, én is jobban szeretem a személyes jelenlétet, amelyet Budapesten vagy Bicskén tudunk megszervezni.

A wingwave coaching (amelynek részleteiről a blogban olvashatsz) elképesztő gyorsasággal és eredményességgel kiold, felold, megold. És éppen ez is a célja: tempó és hatékonyság megy szembe berögzültnek tűnő állapotokkal, traumákkal, szorongásokkal, félelmekkel, pánikkal – és sok egyébbel. Találsz magadban bármi kínzó feszülést? Van olyanod, amit feloldanál, amitől megszabadulnál? Nem is hinnéd, mennyi mindennek a hátterében áll a sokat emlegetett trauma. Ideje túllépni rajta.

Munkám, időm, szakmai tudásom díja ez esetben: 60 perces alkalmanként 20.000 Ft, természetesen számla ellenében, felelősen, viszont csak személyes találkozással. Gyere el hozzám és megmutatom, milyen nagyszerű hatással lehet az életedre a wingwave coaching! 

Mentális célkitűzések

Szenvedélyem a pszichológia, hiszen emberi működésünk, viselkedésünk és kapcsolataink megértésére és megváltoztatására alkalmas ez a tudomány. Figyelem, olvasom, tanulom.

Gyakorlati feladatok

HR-szakember alapjaira épített pszichológus énem sokszor a munkádat és az emberi kapcsolataidat helyezi a középpontba. Sosincs késő változtatni egyiken sem. 

Határozott lépések

Pedagógus énem számára a „megmutatom” és a „megtanítom” nem szitokszó. Szokások, ítéletek, tévutak lecserélésében tartalmas házi feladatok is segítenek. 

Erre az eredményre számíthatsz:

Mit mond rólam az, akivel együtt dolgozom?

“Nála a "közös munka" nem valami közhely, mert valódi és értékes tartalommal bír. Van úgy, hogy észre sem veszem, de győztes hadvezérkéntként oldok meg olyan feladatot, amiről előtte azt gondoltam, nem is vagyok rá képes. Nagyon motiváló.”

Nyilasné Mária